Jelentkezz!Hogy mit is takar pontosabban A HÓNAP WATTPAD SZTORIJA cím? Lentebb elmondjuk neked!


Eddig a Könyvespolc Magazinhoz tartoztunk, de miután a magazin megszűnt szerettük volna
továbbra is fent maradni.
Szívesen adunk teret olyan kezdő, wattpadon tevékenykedő íróknak, akiknek érdemes fejlődniük, tanácsaink által, hogy később már tudják mire érdemesebb figyelniük a történetük során. Még élvezhetőbb legyen az irományuk, mint az előtt. Reméljük, hogy ezek a kis versenyek még több olvasót hoznak majd, a jelentkezőinknek!☺

A Hónap wattpad sztorijára minden hónapban lehet jelentkezni az egyik wattpad történeteddel, amit az adott hónapban kijelölt zsűri fogja majd véleményezni; elmondja mi az, ami kiemeli a te írásodat, és mi az amin még fejlesztened kellene.
Később pontozzák a művedet, és a pontszámokat összeadva megkapod a te, össz. pontszámodat, amit szereztél. Aki a legtöbb pontot szerzi a hónapban, annak a nyereménye az az, hogy: készítünk vele egy interjút. (+részlettel a könyvéből)
Akik nem nyertek se legyenek csalódottak, hisz legközelebb is jelentkezhetnek majd hozzánk!
Fontos, hogy csak 5 író jelentkezhet hozzánk egy hónapban, így ha véletlenül nem kerültél bele, akkor automatikusan a következő fordulóba teszünk. Látogass el a wattpad oldalunkra, ahol letekerés után már is láthatod, hogy hány hely van még az adott hónapban!

Bármennyiszer jelentkezhetsz hozzánk, de egyszerre csak egy történettel, és fontos, hogy egymás után kétszer nem vehetsz részt, hogy mások is sorra tudjanak kerülni!

Kérdések:

Milyen művek pályázhatnak?

Lehet novellás, vagy regénykötet. (Lehet befejezett, és befejezetlen is. Novellás kötet esetében minimum kettő novellát tartalmazzon.)

Mi kell a jelentkezéshez?

Lejjebb tekerve találsz egy űrlapot, amin keresztül tudsz jelentkezni. :)

Miután megérkezett az értékelés a könyvedről wattpadon üzenetben fogunk értesíteni téged. ☺

Lehetőleg ez idő alatt ne változtassátok meg a neveteket, könyvetek nevét! Miután kitettük nem fogunk rajta változtatni!


Reméljük minél többen kedvet kaptatok, ahhoz hogy egy kritikát olvassatok a könyveitekről. :)
Szeretettel várjuk az emailjeiteket, és ha van kérdésetek, akkor tegyétek fel itt kommentben vagy emailben. :)

További szép napot kíván,
A Hónap wattpad sztorija csapata!

Jelentkezz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kattintások

Kapcsolatfelvétel

Név

E-mail *

Üzenet *