RólunkMila
A HÓNAP WATTPAD SZTORIJA zsűrije

Kedves olvasók,
Csak egy kis kötelező, pár szóban rólam.
Friss wattpad alkotó vagyok Shidemila néven, barátaim Milának szólítanak. Gyermekkorom óta írok, kisebb nagyobb szünetekkel, most épp aktívan alkotok és tervezem történeteimet. Mellette szívesen segítek minden alkotó kedvű társamnak.
Korábban nem írtam kritikákat, ezt az új feladatot, most választottam, mert úgy éreztem, akkor tanulhatom a legtöbbet az írásról, ha kritikát készítek. Mások alkotásait elemezve, magam is megtanulhatok újabb és frissebb módszereket.
Fontosnak tartom, hogy XXI. századi technikai és kulturális változásai mellett alkotásaink is fejlődjenek a korral. Szeretném, ha minőségi fejlődés menne végbe. Éppen ezért csatlakoztam a Könyvespolc magazin wattpad kritikusaihoz.
Műfajban imádom a fantasyt, humort, kalandot, drámát, sci-fit és a misztikus thrillereket - olvasni, nézni és írni is egyaránt. Kedvenc íróm mindig változik, de Verne Gyula, Asimov, Rejtő Jenő, Frank Herbert, Szunyogh Szabolcs, H.P. Lovecraft és Brandon Sanderson egyelőre legyőzhetetlenek. Az internetes alkotók közül eddig Arikan a legnagyobb kedvencem.
A karakter, történetalkotás meg persze a zene a mindenem. Életem sportja az íjászat és röplabda. Mivel gyerekkoromban kezdtem asztali rpgzni, ezért úgy hiszem improvizáció az egyetlen képességem.
Végzettségeimet tekintve viszont grafikus és kiadványszerkesztő vagyok.

Kövesd és olvasd Milát wattpadon!


←↑→


Kovács Petra
A HÓNAP WATTPAD SZTORIJA zsűrije

Sziasztok! Kovács Petra vagyok, egy nagyon amatőr írót ismerhettek meg személyemben, aki lassan már két hosszú éve próbálkozik az írással. A munkáim csak és kizárólag wattpadon érhetőek el, a felhasználónevem @epres_ragogumi. A név csak egy szeretett édességből adódik, nem vagyok sem kattos, sem elmebeteg.  Szóval az írás számomra teljes mértékben csak egy hobbi, a jövőre nézve nincs semmi hosszútávú célom vele. Azért kezdtem el írni, mert egyrészt vonzott a kíváncsiság, másrészt szerettem volna ebben is kipróbálni magam. És a barátnőim ösztönöztek is rá. Emellett fontos szerepet tölt be az életemben a zene. Illik tudni rólam, hogy hatalmas nagy Shawn Mendes, és 5 Seconds of Summer fan vagyok.  A legnagyobb kedvenceim a pop, pop-rock, rock, hip-hop, house, deep-house, tropical-house, valamint a rap műfajú zene. Valamint újabban rákaptam a k-pop-ra is, de ha olyan kevdem van, hallgatok operát, vagy klasszikusokat, akikből a legnagyobb kedvencem Antonio Vivaldi. Igaz, hogy hangszeren nem tudok játsazni (még), de non-stop hallgatok valamit, bárhol vagyok. Ez meg tud ihletni, és még jobb kedvre is derít. Valamint a tánc. Teljesen kiskoromtól kezdve táncolok. Kipróbáltam már több műfajt is: 4 évet néptáncoltam, 4 évet mazsoretteztem, és immár harmadik éve társástáncolok. A társastánc az, ami iránt tényleg úgy érzek, hogy nem akarom abbahagyni, és hogy ennek a dolognak még komoly jövője is lehet. Amit tudni kell még rólam, hogy imádok énekelni is, de ez teljesen komolytalan, csak itthon magamnak. Kedvenc időtöltéseim közé tartozik még a sorozatok nézése, amit nagyon komolyan űzök. Amelyiket a legjobban szeretem az a Hazug Csajok Társasága. Emellett imadok olvasni is, de azt hiszem ezt már kitalálhattátok. Van egy ikertestvérem, de annak ellenére, hogy külsőre hasonlítunk, belsőre iszonyatosan eltérünk egymástól. De erről ennyit.  Szeretek művelődni, új dolgokat megtudni és megtanulni. Bármilyen meglepő, szeretek tanulni. És szeretek barátokat szerezni is, bár ez már kicsit nehezebben megy. Azt hiszem ennyi lenne, ez az íráska összefoglalta a személyiségem nagy részét.

Kövesd és olvasd Petrát wattpadon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kattintások

Kapcsolatfelvétel

Név

E-mail *

Üzenet *